София Ауто и Opel стават партньори на БФ Волейбол за 2017 година

София Ауто е отново партньор на Българска федерация по волейбол за 2017 година. Компанията предостави автомобили от марката Opel за нуждите на представителните ни отбори, както и за провеждането на големите международни форуми като квалификация за Световното първенство, Световна лига, Световно Гран При, Европейско първенство за девойки, които ще се състоят в България до края на годината.

Веднага след завръщането си на родна земя треньорът на мъжкия национален отбор по волейбол Пламен Константинов посети автокомплекса на София Ауто в София. Изпълнителният директор на фирмата Калоян Попов приветства селекционера и на кратката церемония бе даден официално старт на партньорството. Пламен Константинов получи и ключовете на Опел Каскада, който ще управлява през това лято.

“Искам да изкажа голямата си благодарност към София Ауто за подадената ръка и подкрепата, която оказват на българския волейбол. Надявам се да имаме ползотворно сътрудничество, добри резултати и да зарадваме и феновете на тази марка, които харесват волейбола“, заяви Пламен Константинов.

„За София Ауто е чест да бъде отново партньор на Българска федерация по волейбол. Това е спортът, който носи единствено позитивни емоции и винаги е обединител на българите. Ще се радваме да допринесем с каквото можем за бъдещите успехи на националните отбори“, сподели Калоян Попов.